FAQ

Om linoleumstrykkene

Hvert linoleumstryk er trykt på 250-grams trykpapir af høj kvalitet og med flotte rustikke kanter. Jeg blander selv farverne af oliebaseret tryksværte, og farven kan derfor variere fra tryk til tryk. Jeg trykker med trykpresse, og lægger så meget pres på, at papiret bliver let præget.

Format og indramning: Målene på papiret er ikke standardmål (se trykkets mål ved at klikke på det). Trykkene kan skæres til, så de passer gængse standardrammer – derved mister det desværre de rustikke kanter (skriv til mig, så skærer jeg det til).

Trykkene sendes i et rør eller kan afhentes på Nørrebro. Prisen for forsendelse af grafik i et rør er ca. 40 kr. Ved køb for over 1.000 kr. er forsendelsen inkluderet i prisen.

Om papirklippene

Papirklippene er egentlig prægninger på grafikpapir skåret ud i hånden. Derfor har hvert klip en let tredimensionel karakter. Jeg vælger som udgangspunkt en hvid eller lys grå baggrund, men baggrundspapiret kan skiftes til en anden farve, hvis man ønsker en større kontrast eller generelt at sætte sit eget præg på det.

De store papirklip kan ikke sendes, da de ikke tåler at blive rullet – de kan afhentes på Nørrebro. De mindre papirklip rulles let og sendes i et rør. Prisen for forsendelse af papirklip i et rør er ca. 40 kr. Ved køb for over 1.000 kr. er forsendelsen inkluderet i prisen.

Maleri

Jeg lægger kun et lille udvalg af mine malerier op, og nogle af dem er allerede solgt. Jeg sender dog gerne en mail med flere værkeksempler eller byder ind til et kig i atelieret på Nørrebro. Følg også med på Instagram og Facebook, hvor jeg løbende lægger nyt op.

Malerier kan eventuelt sendes med GLS.

Betaling

Når du handler i webshoppen, kan du betale med Paypal, via bankoverførsel eller med Mobilepay (tlf. 20624261). Varen bliver sendt, når jeg har modtaget betalingen.

Alle oplyste priser er inklusiv moms.

Levering

Jeg sender din ordre med PostNord, som har en leveringstid på 1-5 hverdage. Langt de fleste ordrer afsendes senest et døgn efter betalingen er modtaget. Du vil blive kontaktet, hvis jeg får problemer med at holde de lovede 1-5 hverdage.

Varer købt i webshoppen kan også afhentes atelieret på Nørrebro. Vælger du denne leveringsmetode, sparer du fragten.

Har du spørgsmål til din ordre, er du velkommen til at kontakte mig på hej@kristinehellesoe.dk. Husk at oplyse ordrenummer.